Measuring the accuracy of self-assessment among undergraduate students in higher education to enhance competitiveness - Máté, D.
Analýza sebahodnotenia maďarských študentov obchodných vysokých škôl s dôrazom na presnosť vo výpočtoch. Výskum zdôraznil dôležitosť sebahodnotenia pri zabezpečovaní efektívnej implementácie nových technológií v testoch z účtovníctva s cieľom nepriameho zvyšovania konkurencieschopnosti vysokoškolského vzdelávania.