When Are We in Recession? Estimating Recession Probabilities for Slovakia - Tóth, Peter, 1978-
Odhad modelu pravdepodobností recesie pre Slovensko. Techniky najčastejšie používané na identifikáciu zmien ekonomických cyklov. Odhad prechodu Markovovho modelu pravdepodobností recesie pre Slovensko.