Úloha reklamy v bankovom marketingu - Petrovičová, Sandra
Zhodnotenie úlohy reklamy v bankovom marketingu. Na zhodnotenie danej problematiky bol použitý dotazník, ktorého zámerom je zistiť, či reklama vplýva na rozhodovanie spotrebiteľa pri výbere bankového produktu/ služby, prípadne na výber jeho súčasnej banky.