[Dôchodkové fondy vo svete a na Slovensku] - Pilch, Ctibor, 1957-
Recenzia na knihu, ktorá na viac ako 200 stranách prináša prehľad historického vývoja systémov dôchodkového zabezpečenia a analýzu súčasného stavu systémov dôchodkového zabezpečenia vo vybraných krajinách sveta, pričom významný priestor venuje slovenskému dôchodkovému systému, najmä jeho druhému a tretiemu pilieru.