Životné prostredie päťdesiat rokov pomáha životnému prostrediu - Klinda, Jozef
Ciele časopisu Životné prostredie: revue pre teóriu a starostlivosť o životné prostredie. Hlavné témy časopisu počas 50-tich rokov vydávania.