Government intervention and financial access: evidence from China - Tong, Fu
Rozdiely medzi rôznymi formami vládnych zásahov do mikroekonomiky vrátane daňového zaťaženia podnikov, prísnej regulácie, štátnych a kolektívnych akcií.