Dopyt po správnych službách - Černěnko, Tomáš, 1981-
Rozdrobenosť štruktúry územnej verejnej správy. Preťaženie malých obcí zverenou agendou a nízkou efektívnosťou. Efektívnosť obcí v SR podľa veľkostnej kategórie. Výsledky dotazníkového prieskumu. Návštevnosť obecných úradov. Dôležitosť správnych služieb v porovnaní s ostatnými službami.