Vzdelanostná úroveň obyvateľov štátov OECD - Fuseková, Mária
Medzinárodné porovnania štátov OECD o najvyššie dosiahnutom vzdelaní populácie 25 až 64 ročných obyvateľov s terciárnym vzdelaním v jednotlivých vekových kategóriách podľa pohlavia.