Rodinná politika na Slovensku zameraná na podporu rodín s nezaopatrenými deťmi - Gerbery, Daniel
Pohľad na sociálno-ekonomický kontext rodinnej politiky na Slovensku s dôrazom na dopady rodičovstva a zamestnanosti. Súvislosti a problémy, ktorým rodinná politika musí čeliť.