Sociální determinanty prekarizace práce v evropských zemích - Doseděl, Tomáš
Miera vyskytujúcej sa prekarizovanej práce v krajinách Európskej únie. Definícia a metodika prekarizovanej práce podľa Medzinárodnej organizácie práce. Technologické zmeny vyžadujúce vyššiu kvalifikáciu a trh práce.