Age management jako nedílna součást odpovědné personální politiky firemní kultury - Chadt, Karel
Meniaca sa demografická situácia a zvyšujúci sa priemerný vek zamestnancov zdôrazňujú nutnosť nad využitím age managementu v spoločnostiach, ktorým hrozí napríklad strata kvalifikovaného personálu. Aspekty a techniky využitia age managementu.