India hľadá a nachádza partnerov - Pressburg, Adrian Peter
Oslavy 70. výročia vyhlásenia nezávislosti Indie. Snaha indického premiéra viesť krajinu tak, aby naplno rozvíjala svoj potenciál a dosiahla postavenie druhej najväčšej ekonomiky sveta. Odstup za Čínou. Zvyšovanie počtu príslušníkov strednej triedy. Vnútorné trenice. Súperenie so susednou Čínou. Spory o náhornú plošinu Doklam. Plány na prepájanie hospodárskeho a obchodného potenciálu desiatok krajín eurázijského pevninského bloku a Afriky.