Vývoj smeruje k výrazne ľahšej obsluhe - Raševová, Kristína
Nové technológie v predajniach dosahujú rýchly pokrok. Výrazné pokroky vo vývoji softvérových aj hardvérových riešení. Váhy s veľkým displejom, ovládané dotykom. Elektronické cenovky sa zatiaľ používajú len sporadicky.