Rozmístění znalostně náročných obchodních služeb v českých (ne)metropolitních regionech - Ženka, Jan
Analýza rozmiestnenia KIBS (knowledge-intensive business services) v malej exportne zameranej krajine s rozvinutou dopravnou infraštruktúrou a výraznou dominanciou zahraničného kapitálu. Česko bolo vybrané ako vhodný príklad pre testovanie lokalizačných stratégií KIBS. Výsledky testovania a závery.