Priestorové súvislosti v príjmoch a výdavkoch miestnej samosprávy na Slovensku - Sopkuliak, Andrej
Miestne financie a miestny rozvoj na Slovensku. Fiškálna decentralizácia - jej význam a dôsledky pre územnú samosprávu. Miera fiškálnej autonómie. Slovensko sa v porovnaní s európskymi krajinami nevyznačuje vysokou mierou fiškálnej autonómie. Príjmy a výdavky miestnych správ.