Biomass Production on Reclaimed Areas Tailing Ponds - Bosák, Martin, 1967-
Prehľad odkalísk na Slovensku a v Strednej Európe. Odkalisko v slovenskej elektrárni EVO Vojany - charakteristika a výsledky viacročného výskumu a vývoja novej environmentálne bezpečnej technológie na jeho dekontamináciu pestovaním švédskej vŕby. Využitie vyprodukovanej biomasy na spoluspaľovanie s uhlím.