Zdanenie príjmov zo závislej činnosti u cudzincov - Valterová, Ivana
Zamestnávanie zahraničných osôb na našom území. Podmienky, pri ktorých splnení sa príjem zdaňuje u nás. Spôsob vyberania dane v priebehu roka a vysporiadanie povinností po skončení roka. Zahraničný platiteľ dane - pojem. Uplatnenie výhod slovenského zákona o dani z príjmov.