Podpora Európskej únie zaostávajúcich regiónov - Hrvoľová, Božena
Fondy Európskej únie ako nástroje štrukturálnej politiky, ktoré EÚ využíva na dosiahnutie svojich prioritných cieľov. Čerpanie prostriedkov na základe vypracovania kvalitného projektu. Význam jedného z projektov na podporu horizontálnej a vertikálnej spolupráce medzi subjektmi dodávateľského reťazca. Cieľ projektov zameraných na horizontálnu a vertikálnu integráciu. Vplyv projektov na ekonomický rozvoj, zamestnanosť a životné prostredie. Spôsob šírenia výsledkov o projekte. Prínos projektov horizontálnej a vertikálnej integrácie.