Následky neplatenia poistného do Sociálnej poisťovne - Slaninková, Katarína
Za nezaplatenie poistného včas alebo v správnej výške sa vyrubujú penále za každý deň omeškania. Pohľadávka môže byť podstúpená exekútorovi. Postup vymáhania poistného. Kedy môže klient požiadať o splátkový kalendár.