Neplatné skončenie pracovného pomeru - Petríková, Lucia
Na platné skončenie pracovného pomeru dohodou, výpoveďou, okamžitým skončením, či skončením v skúšobnej dobe sa vyžaduje splnenie určitých zákonných podmienok. Kedy pôjde o neplatné skončenie pracovného pomeru, možnosť uplatnenia si nárokov z neplatného skončenia pracovného pomeru.