Poplatok za komunálne odpady na Západnom Slovensku - v Nitrianskom kraji - Bosák, Martin, 1967-
Analýza výšky miestnych poplatkov za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v Nitrianskom kraji na základe všeobecne záväzných nariadení miest a obcí.