Povinné náležitosti pracovnej zmluvy - Matlovičová, Iveta
Pracovný pomer sa zakladá písomnou pracovnou zmluvou. Náležitosti pracovnej zmluvy - dojednanie druhu práce, miesto výkonu práce, deň nástupu do práce, mzdové podmienky. Vzor pracovnej zmluvy.