2017 Projekt VEGA Spotrebiteľ - Dzurová, Mária
Informácie o projekte Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave s názvom Spoločná spotrebiteľská politika EÚ a jej uplatnenie v SR s dopadom na vzdelávanie spotrebiteľov. Tri zborníky recenzovaných príspevkov z projektu. Cieľ projektu - navrhnúť riešenie pre rozvoj spotrebiteľskej gramotnosti na základe analýzy existujúceho javu vo vybraných oblastiach v prostredí SR aj členských krajín EÚ.