Creative Industries in the EU: Factors Influencing Employment - Baculáková, Kristína, 1988-
Kreatívny sektor zamestnáva približne 3,3% ekonomicky aktívneho obyvateľstva v Európskej únii. Analýza možného vplyvu kreatívneho priemyslu v piatich vybraných faktorov na zamestnanosť v tvorivých odvetviach Európskej únie.