Vládne opatrenia na zlepšenie podnikateľského prostredia - Hmírová, Lenka
Návrh opatrení na zlepšenie podnikateľského prostredia bol schválený na rokovaní vlády SR 28. júna 2017 uznesením vlády SR č. 327 s termínmi plnenia pre jednotlivé ústredné orgány štátnej správy najneskôr do 31. decembra 2019. Vládne opatrenia sa týkajú týchto oblastí: zamestnávanie, služby verenej správy, dane a konkurencieschopnosť podnikov, podpora podnikania.