Rodinná mediácia ako prevencia konfliktov na pracovisku - Kutlík, František
Význam rodinnej mediácie v prevencii vzniku konfliktov na pracovisku. Výnimočnosť rodinnej mediácie. K rozvodovej/rozchodovej mediácii a vzťahov s deťmi. K emocionálnemu a sociálnemu rozmeru porozvodovej mediácie. Ako sa s rozvodom vyrovnávajú deti. Praktické príklady.