Framework for effective removal of knowledge management implementation barriers - Miklošík, Andrej
Systémová implementácia procesov znalostného (vedomostného) manažmentu a súvis s trvalo udržateľnou konkurenčnou výhodou. Bariéry implementácie znalostného manažmentu, ich hĺbková analýza a návrh rámca na ich efektívne odstránenie. Prehľad komponentov navrhnutého rámca.