Vzťah mladých k peniazom nezávisí od doby, ale od rodičov - Kláseková, Martina
Rozhovor s psychologičkou A. Lazarovou o finančnej gramotnosti slovenských detí. Mladý človek a jeho vzťah k peniazom. Budovanie vnímania hodnôt. Najčastejšie chyby rodičov. Sporenie. Nezodpovedný prístup k financiám sa dedí. Ako možno pomôcť deťom, ktoré majú zlé príklady z rodiny.