Uplatňovanie výdavkov na PHL - Kolembus, Anton
Výdavky na pohonné látky patria k najčastejšie uplatňovaným daňovým výdavkom. Zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov umožňuje zahŕňať výdavky na pohonné látky do daňových výdavkov viacerými spôsobmi. Praktické príklady.