Systém a štruktúra systému odmeňovania zamestnancov v podniku - Kerbčárová, Daniela, 1989-
Problematika odmeňovania zamestnancov v podniku. Systém a štruktúra systému odmeňovania zamestnancov v podniku. Mzdové formy a preukázanie významnosti celkového systému odmeňovania pri riadení ľudských zdrojov.