Regional integries in the crisis of globalism - Shepelev, Maximilian
Historické vymedzie pojmu globalizácia. Pohľad na geopolitické a geoekonomické znaky krízy ekonomického elementu globalizmu, ktorý vznikol v modernom štádiu globalizácie.