Green Logistic in Slovak Small and Medium Wood-processing Enterprises - Malá, Denisa
Súčasné prístupy v oblasti logistiky sú zamerané na trvalo udržateľný rozvoj podnikov a spoločnosti. Malé a stredné podniky, v tomto prípade podniky na spracovanie dreva môžu tento cieľ dosiahnuť zavedením zelených logistických stratégií v obchodnej praxi. Návrh algoritmu na implementáciu zelených logistických aktivít v drevospracujúcich výrobkoch prostredníctvom prieskumu zameraného na analýzu akcelerátorov a prekážok pri implementácii v obchodnej praxi.