KM - tool for knowledge capital management - Cárachová, Magdaléna
Znalosti a ich riadenie. Osembodový životný cyklus znalostí podľa Beckmana. Aktivity riadenia znalostí. Vybrané nástroje znalostného manažmentu (knowledge management, KM): asistencia a asistenčné sedenie, systém stránok, tvorba znalostnej bázy, podnikové znalostné portály. Znalostný potenciál, explicitné znalosti, implicitné znalosti, tacitné znalosti, brainstormingové aplikácie.