Expanze doplňuje komerční úvěr a usnadňuje rozvoj malých a středních podniků - Jirásek, Jiří
Program Expanze poskytuje firmám bezúročné úvery, ktoré môžu využiť na financovanie svojich investičných projektov. Program je určený na podporu rozvoja malých a stredných podnikov v ČR. Reálne využitie Expanze na príklade Bubble Joy.