Budoucnost plateb aneb zaplatit už nestačí - Taliján, David
Nové trendy na platobnom trhu majú vplyv na bankový priemysel. Nové technológie, zmena správania spotrebiteľov, tendencie znižovania nákladov sú veľkými premennými týchto transformácií. Stratégie bánk predstavujú digitálne peňaženky a nové služby zamerané na zákazníkov a obchodníkov.