Když záleží na každé vteřině - Kotas, Oldřich
Rastie spektrum finančných procesov a služieb, ktoré sa dajú vyriešiť online. To znamená v reálnom čase, ale bez fyzickej prítomnosti zázazníka na pobočke. Pre poskytovanie kompletných online služieb je kľúčová schopnosť identifikácie klienta. Súčasné možnosti identifikácie klienta (mikroplatba, PSD2 a videoauntetizácia).