Rozhodnutí Soudního dvora EU s dopadem na finanční sektor
Rozhodnutie súdneho dvora EÚ a jeho dopad na banky a iné finančné inštiúcie. Rozhodnutia sa týkajú napr. pravidiel zodpovednosti a náhrady škody alebo objemu peňazí, ktoré je možné mať v hotovosti. Dôležitú otázku tvorí aj prevod nehnuteľnosti a s tým súvisiacia profesia notára.