<The> Foreign trade liberalization and export of agri-food products of Serbia - Matkovski, Bojan
Identifikácia vplyvu liberalizácie zahraničného obchodu na výkonnosť zahraničného obchodu poľnohospodársko-potravinárskych produktov Srbska. Podiel exportu a importu poľnohospodársko-potravinárskych produktov na celkovom exporte a importe Srbska. Komoditná štruktúra týchto produktov na trhu. Relatívna obchodná bilancia Srbska. Určenie gravitačného modelu (gravity model) exportu týchto produktov. Index komparatívnych výhod poľnohospodársko-potravinárskych produktov Srbska na globálnom trhu.