Marketing performance assessment in businesses in Slovakia - Dubcová, Gabriela, 1968-
Význam hodnotenia marketingovej výkonnosti najmä v súvislosti s výkonnosťou podniku. Prehľad základných prístupov v oblasti merania marketingovej výkonnosti a najčastejšie používaných ukazovateľov. Analýza úrovne hodnotenia marketingovej výkonnosti podnikov na Slovensku, ako aj problémov merania marketingovej výkonnosti na základe prieskumu z obdobia 11/2016-03/2017.