Gender and personality traits' (BFI-10) effect on trust - Olexová, Cecília, 1976-
Koncept dôvery, dôvera (trust) a nedôvera (mistrust). Meranie dôvery a vplyv rodu a osobnostných rysov podľa metódy BFI (big five inventory). Replikácia dvoch predošlých dánskych štúdií. Výsledky dotazníkového prieskumu z 02/2017 na študentoch Ekonomickej univerzity v Bratislave.