Comparative analysis of shadow economy in Croatia and Slovakia - Hodžić, Sabina
Elementy tieňovej ekonomiky v tranzitívnych krajinách. Komparatívna analýza tieňových ekonomík Chorvátska a Slovenska v období 2005-2014 na základe pracovného prístupu.