Quantification of the Systematic Risk in Industries - Majdúchová, Helena, 1963-
Verifikácia možnosti kvantifikácie systematického rizika alternatívnym spôsobom s využitím účtovných údajov. Testovanie na vzorke podnikov z 15 krajín EÚ za desaťročné obdobie v súhrne a samostatne pre jednotlivé odvetvia pomocou Brimble-Hodgsonovho accounting modelu.