Digitálny marketing hotelov - Gajdošík, Tomáš
Najnovšie trendy v marketingu hotelov. Webová stránka hotela. Sociálne médiá. Úspešná komunikácia hotela na sociálnej sieti. Účasť hotela na recenzných stránkach. Mobilný marketing a geomarketing. Pofesionálna e-mailová komunikácia.