Ako (ne)inovovať wellness - Cathala, Hana
Terapie, na ktorých sú postavené wellness programy a spa vznikli zväčša pred storočiami a aby v plnom rozsahu fungovali, ich princípy sa musia dodržiavať. Aktuálne módne trendy. Inovácia vo welness službách je v prvom rade v kvalite poskytnutej služby. Nadštandardná starostlivosť je základom, nie luxusom. Inovácia v prostredí. Novinkou je spojenie aktívneho a pasívneho wellness.