Novým trendom sú hotelové kiná - Šoltýs, Henrich
Podobne ako wellness centrum, aj kino ponúka atraktívnu celoročnú aktivitu nezávislú od počasia. Vlastné kino priamo v hoteli je zaujímavou súčasťou doplnkových služieb pre pobytovú, ale aj kongresovú klientelu.