Dohoda o náhrade škody medzi podnikateľmi - Čurila, Dušan
V podnikaní pôsobia vo vzájomnej interakcii viaceré podnikateľské subjekty. V rámci ich vzájomnej kooperácie môže dôjsť občas ku vzniku škody, za ktorú nesie jeden z podnikateľov zodpovednosť. Nie každý spor o náhradu škody sa však musí nevyhnutne skončiť pred súdom, keďže podnikatelia môžu uzatvoriť aj dohodu o náhrade škody. Niektoré aspekty takejto dohody.