Ekonomické nástroje na zníženie emisií oxidu uhličitého - Reiff, Marian, 1978-
Problematika klimatických zmien, otepľovania a znižovania emisií skleníkových plynov. Daň z emisií oxidu uhličitého. Obchodovanie s emisiami oxidu uhličitého.