Health insurance companies and their management - Juhászová, Zuzana, 1970-
Analýza vybraných ukazovateľov hospodárenia troch zdravotných poisťovní (Všeobecnej zdravotnej poisťovne, poisťovne Dôvera a Union) za obdobie siedmich rokov.