Transform the auditor's report to the requirements of a wide range of users - Kareš, Ladislav
Slovenská komora audítorov vydala začiatkom roku 2017 Usmernenie č. 29/ISA/2016 - Správa audítora pri štatutárnom audite. Príspevok analyzuje toto usmernenie na legislatívu Slovenskej republiky pre oblasť audítorských správ, ako aj na formu a obsah samotnej audítorskej správy. Príspevok poskytuje ucelené antré do problematiky audítorských správ a ich schopnosti poskytnúť relevantným používateľom komplexné informácie o záujmových účtovných jednotkách.