Accounting as a Relevant Source of Information for Assessing the Economic Situation of the Entity - Pakšiová, Renáta, 1974-
Analýza riadenia rizík v organizáciách a úloha účtovníctva vo finančnom riadení a riadení rizík so zameraním na účtovníctvo ako relevantný zdroj informácií o hodnotení ekonomickej situácie účtovnej jednotky. Popis problémov s porozumením dôležitých tém z účtovníctva pre riadenie. Dôležitosť dobrého porozumenia finančného vykazovania o finančnej a ekonomickej situácii pri poskytovaní informácií, ktoré sú užitočné na účely zodpovednosti a rozhodovania.